Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret Life of the American Teenager

The Secret Life of the American Teenager

01/01/2016 | Flixfilm

Se The Secret Life of the American Teenager på Netflix

Indspilningsår: 2008–2013
Genre: Comedy, Drama, Family, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Shailene Woodley, Ken Baumann, Daren Kagasoff, Megan Park
Spilletid: 43 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Den 15-årige Amy Juergens bliver gravid ved et uheld. Selv om det forandrer hendes liv, fortsætter hun sin skolegang og et turbulent forhold til en klassekammerat.

The Secret Life of the American Teenager havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Secret Life of the American Teenager på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Secret Life of the American Teenager ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret Life of the American Teenager stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret Life of the American Teenager, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret Life of the American Teenager er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.6 kommentarer til The Secret Life of the American Teenager

 1. Sarah - kl. 23:20, 19-06-2016:

  Hvornår kommer der en ny sæson på dansk netflix?

 2. Karoline - kl. 16:39, 26-09-2016:

  Kommer sæson 5 og 6

 3. Isabella - kl. 20:19, 26-09-2016:

  Je komme sæson 5 og 6 4. Tasja - kl. 16:17, 30-10-2016:

  Kunne rigtig godt tænke mig i satte flere sæsoner ind ?

 5. Jennifer - kl. 20:45, 12-01-2018:

  Fantastisk serie, men ærgerligt at der kun var sæson 1 på dansk netflix og at den ikke længere er der. ville ønske netflix ville sætte den på igen, også alle 6 sæsoner.

 6. Alezia - kl. 22:44, 17-03-2018:

  Kan vi få den tilbage på dansk Netflix?

  Skriv kommentar