Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret of Happiness

The Secret of Happiness

03/03/2021 | Flixfilm

The Secret of Happiness på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy, Drama
Instruktion: Vlad Zamfirescu
Skuespillere: Theo Marton, Irina Velcescu, Vlad Zamfirescu
Spilletid: 90 min
Land: Romania
Sprog: Romanian
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en mand opdager en hemmelighed om sin kone og sin bedste ven, forsøger han at få dem til at tilstå i løbet af en anstrengt aften fyldt med spændinger og bedrag.

The Secret of Happiness havde premiere på Netflix Danmark den 3. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret of Happiness på YouTube.Se The Secret of Happiness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Secret of Happiness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret of Happiness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret of Happiness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret of Happiness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar