Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret of My Success

The Secret of My Success

11/10/2019 | Flixfilm

The Secret of My Success på Netflix

Produktionsår: 1987
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Herbert Ross
Skuespillere: Michael J. Fox, Helen Slater, Richard Jordan
Spilletid: 31S min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: En dreng fra Kansas flytter til New York og får et job i postrummet på en stor virksomhed, men foregiver at være et vidunderbarn fra ledelsen for at imponere en pige.

The Secret of My Success havde premiere på Netflix Danmark den 11. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret of My Success på YouTube.Se The Secret of My Success på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Secret of My Success ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret of My Success stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret of My Success, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret of My Success er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar