Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret of the Greco Family

The Secret of the Greco Family

04/11/2022 | Flixfilm

The Secret of the Greco Family på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En på overfladen pæn familie kidnapper i hemmelighed velhavere for at få løsepenge til at opretholde familiens høje levestandard og status. Baseret på en sand historie.

The Secret of the Greco Family (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secret of the Greco Family på YouTube.Se The Secret of the Greco Family på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Secret of the Greco Family (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret of the Greco Family (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secret of the Greco Family, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secret of the Greco Family er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Secret of the Greco Family

  1. Playplay - kl. 15:38, 05-11-2022:

    ingen danske undertekster

Skriv kommentar