Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secret

The Secret

07/12/2017 | Flixfilm

Se The Secret på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktør: Drew Heriot
Skuespillere: Bob Proctor, Joe Vitale, John Assaraf, Loral Langemeier
Spilletid: 90 min
Land: Australia, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: En samling forfattere, filosoffer og videnskabsmænd deler Hemmeligheden, som angiveligt bragte succes til Platon, da Vinci, Einstein og andre store personer.


Se The Secret på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Secret havde premiere på Netflix Danmark den 7. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secret ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secret herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Secret er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secret stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar