Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secrets of Emily Blair

The Secrets of Emily Blair

01/05/2017 | Flixfilm

Se The Secrets of Emily Blair på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Horror, Thriller
Instruktør: Joseph P. Genier
Skuespillere: Ellen Hollman, Colm Meaney, Will Kemp, Francia Raisa
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.1

Beskrivelse: En mand beder den præst, som han har kendt hele livet, om hjælp til at redde sin forlovede, der er besat af en djævel.


Se The Secrets of Emily Blair på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Secrets of Emily Blair havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Secrets of Emily Blair ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Secrets of Emily Blair herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Secrets of Emily Blair er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secrets of Emily Blair stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Secrets of Emily Blair

  1. Karin Lerager - kl. 11:43, 04-05-2017:

    Super god gyser film,ligner selfølgelig noget der er set før,men alligevel er den helt sin egen.

    Skriv kommentar