Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Secrets We Keep

The Secrets We Keep

01/05/2022 | Flixfilm

The Secrets We Keep på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Yuval Adler
Skuespillere: Noomi Rapace, Joel Kinnaman, Chris Messina
Spilletid: 2 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En kvinde, som er traumatiseret af sine oplevelser under holocaust, går til ekstremer for at trække en tilståelse ud af en mand, der ligner en af vagterne fra lejren.

The Secrets We Keep havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Secrets We Keep på YouTube.Se The Secrets We Keep på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Secrets We Keep ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Secrets We Keep stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Secrets We Keep, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Secrets We Keep er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar