Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Selfish Giant

The Selfish Giant

01/03/2016 | Flixfilm

Se The Selfish Giant på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Drama
Instruktør: Clio Barnard
Skuespillere: Conner Chapman, Shaun Thomas, Ralph Ineson, Ian Burfield
Spilletid: 91 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: To teenagere stjæler kabler fra kraftværker for at sælge det videre, men da deres kunde begynder at favorisere en af dem, begynder deres venskab at smuldre.


Se The Selfish Giant på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Selfish Giant havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Selfish Giant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Selfish Giant:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Selfish Giant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Selfish Giant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar