Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Selfish Giant

The Selfish Giant

01/03/2016 | Flixfilm

The Selfish Giant på Netflix

Produktionsår: 2013
Genre: Drama
Instruktion: Clio Barnard
Skuespillere: Conner Chapman, Shaun Thomas, Sean Gilder
Spilletid: 91 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Handling: To teenagere stjæler kabler fra kraftværker for at sælge det videre, men da deres kunde begynder at favorisere en af dem, begynder deres venskab at smuldre.

The Selfish Giant havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Selfish Giant på YouTube.Se The Selfish Giant på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Selfish Giant ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Selfish Giant stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Selfish Giant, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Selfish Giant er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar