Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sentinel

The Sentinel

16/11/2016 | Flixfilm

Se The Sentinel på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Clark Johnson
Skuespillere: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Eva Longoria, Martin Donovan
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Beskrivelse: Da en regeringsagent bliver myrdet, prøver en erfaren Secret Service-agent at rense sit navn, selvom alle beviser tilsyneladende peger på ham.


Se The Sentinel på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Sentinel havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sentinel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sentinel herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sentinel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sentinel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar