Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sentinel

The Sentinel

16/11/2016 | Flixfilm

The Sentinel på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Clark Johnson
Skuespillere: Michael Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger
Spilletid: 108 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Da en regeringsagent bliver myrdet, prøver en erfaren Secret Service-agent at rense sit navn, selvom alle beviser tilsyneladende peger på ham.

The Sentinel havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sentinel på YouTube.Se The Sentinel på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Sentinel ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sentinel stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sentinel, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sentinel er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar