Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Set Up

The Set Up

22/04/2020 | Flixfilm

The Set Up på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktion: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Dakore Akande, Uzor Arukwe, Ayoola Ayolola
Spilletid: 103 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.4

Handling: Manipulation og personlige hævntogter ramler sammen, da en svindler hyrer en ung kvinde til at hjælpe med sin plan om at gifte sig med en rig arving.

The Set Up havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Set Up på YouTube.Se The Set Up på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Set Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Set Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Set Up, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Set Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar