Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Set Up

The Set Up

22/04/2020 | Flixfilm

Se The Set Up på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Niyi Akinmolayan
Skuespillere: Dakore Akande, Ayoola Ayolola, Kehinde Bankole, Adesua Etomi-Wellington
Spilletid: 103 min
Land: Nigeria
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Manipulation og personlige hævntogter ramler sammen, da en svindler hyrer en ung kvinde til at hjælpe med sin plan om at gifte sig med en rig arving.Se The Set Up på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Set Up havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Set Up ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Set Up:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Set Up er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Set Up stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar