Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky

The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky

31/12/2018 | Flixfilm

Se The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: De Syv Dødssynder hjælper Himmelfolket mod en magtfuld gruppe dæmoner, der er fast besluttet på at genoplive et djævelsk uhyre, der blev lukket inde for 3.000 år siden.


Se The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky havde premiere på Netflix Danmark den 31. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Seven Deadly Sins the Movie: Prisoners of the Sky stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar