Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Seven Lives of Lea

The Seven Lives of Lea

28/04/2022 | Flixfilm

The Seven Lives of Lea på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have fundet resterne af en ung mand vågner Léa op i 90'erne og bytter krop syv gange i et forsøg på at løse gåden om hans død – og for at forhindre den i at ske.

The Seven Lives of Lea (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 28. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Seven Lives of Lea på YouTube.Se The Seven Lives of Lea på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Seven Lives of Lea (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Seven Lives of Lea (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Seven Lives of Lea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Seven Lives of Lea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar