Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shack

The Shack

01/01/2019 | Flixfilm

Se The Shack på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama, Fantasy
Instruktør: Stuart Hazeldine
Skuespillere: Sam Worthington, Octavia Spencer, Tim McGraw, Radha Mitchell
Spilletid: 132 min
Land: USA, Canada, Hong Kong
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Mark Phillips oplever et tragisk tab og søger svar i et mystisk brev, der indtrængende beder ham tage til en forladt hytte i Oregons ødemark.

The Shack havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Shack på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Shack ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shack stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shack, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shack er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Shack

 1. A. Mortensen - kl. 17:30, 06-01-2019:

  Meget meget mystisk film…
  En helt anden verden..
  Spild af tid ..
  Vil gi starten tre stjerner…

  Skriv kommentar