Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shallows

The Shallows

02/05/2022 | Flixfilm

The Shallows på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Drama, Horror
Instruktion: Jaume Collet-Serra
Skuespillere: Blake Lively, Óscar Jaenada, Angelo Josue Lozano Corzo
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En ung surfer, som er blevet angrebet af en hvidhaj, er strandet på en klippe tæt ved kysten, og skal nu narre rovdyret, som lurer i nærheden.Se The Shallows på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Shallows havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Shallows på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Shallows ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shallows stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shallows, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shallows er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar