Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shamer’s Daughter

The Shamer’s Daughter

26/12/2017 | Flixfilm

Se The Shamer’s Daughter på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En forhånet enke og hendes datter, som besidder evnen til at se ind i folks sjæle, bliver bedt om at undersøge mordet på den kongelige familie.


Se The Shamer’s Daughter på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Shamer’s Daughter (Skammerens datter) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shamer’s Daughter herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shamer’s Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar