Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shamer’s Daughter

The Shamer’s Daughter

26/12/2017 | Flixfilm

The Shamer’s Daughter på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En forhånet enke og hendes datter, som besidder evnen til at se ind i folks sjæle, bliver bedt om at undersøge mordet på den kongelige familie.

The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Shamer’s Daughter på YouTube.Se The Shamer’s Daughter på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shamer’s Daughter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shamer’s Daughter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shamer’s Daughter (Skammerens datter) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar