Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption

01/01/2020 | Flixfilm

Se The Shawshank Redemption på Netflix

Produktionsår: 1994
Genre: Drama
Instruktion: Frank Darabont
Skuespillere: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton
Spilletid: 142 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Handling: Bankmanden Andy Dufresne dømmes uskyldigt for mord, og begynder et nyt liv i fængslet Shawshank, hvor han gradvist opbygger et tæt venskab med den ældre medfange Red.

The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Shawshank Redemption på YouTube.Se The Shawshank Redemption på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shawshank Redemption stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shawshank Redemption, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar