Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shawshank Redemption

The Shawshank Redemption

01/01/2020 | Ingen kommentarer

Se The Shawshank Redemption på Netflix

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama
Instruktør: Frank Darabont
Skuespillere: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 9.3

Resumé: Bankmanden Andy Dufresne dømmes uskyldigt for mord, og begynder et nyt liv i fængslet Shawshank, hvor han gradvist opbygger et tæt venskab med den ældre medfange Red.


Se The Shawshank Redemption på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shawshank Redemption herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shawshank Redemption stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar