Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Shawshank Redemption

10/02/2016 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 1994
Genre: Drama
Instruktør: Frank Darabont
Skuespillere: Tim Robbins, Morgan Freeman, Bob Gunton, William Sadler
Spilletid: 142 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 9.3

Resumé: Bankmanden Andy Dufresne dømmes uskyldigt for mord, og begynder et nyt liv i fængslet Shawshank, hvor han gradvist opbygger et tæt venskab med den ældre medfange Red.


Se The Shawshank Redemption på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) havde premiere på Netflix Danmark den 10. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shawshank Redemption herunder:Fra premieredatoen (10. februar, 2016) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Shawshank Redemption (En Verden Udenfor) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Shawshank Redemption stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar