Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Shield

15/02/2014 | 1 kommentar

Indspilningsår: 2002–2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Chiklis, Catherine Dent, Walton Goggins, Michael Jace
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English
IMDB-bedømmelse: 8.7

Resumé: LAPD-betjenten Vic Mackey og hans kontroversielle Strike Team-enhed balancerer på loven og lader sig ikke stoppe i kampen mod byens bander og narkobaroner.


Se The Shield på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Shield havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shield ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shield herunder:Fra premieredatoen (15. februar, 2014) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til The Shield er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at The Shield stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
1 kommentar til The Shield

  1. Fernanda - kl. 09:18, 10-07-2014:

    Den Lenneerska tolkningen poetadss i forumtre5den samma dag som du skrev och f6nskade den…Men den har du kanske redan sett vid det he4r laget.Kul att tolka Tintin & Co var det! En kompis pe5 Facebook tyckte att jag skulle tolka ett helt Tintin-album, men det ke4nns lite overkill…

    Skriv kommentar