Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shield

The Shield

15/02/2014 | Flixfilm

Se The Shield på Netflix

Indspilningsår: 2002–2008
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Chiklis, Catherine Dent, Walton Goggins, Michael Jace
Spilletid: 47 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.7

Beskrivelse: LAPD-betjenten Vic Mackey og hans kontroversielle Strike Team-enhed balancerer på loven og lader sig ikke stoppe i kampen mod byens bander og narkobaroner.


Se The Shield på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Shield havde premiere på Netflix Danmark den 15. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shield ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shield herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Shield er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shield stadig kan afspilles på Netflix Danmark.1 kommentar til The Shield

  1. Fernanda - kl. 09:18, 10-07-2014:

    Den Lenneerska tolkningen poetadss i forumtre5den samma dag som du skrev och f6nskade den…Men den har du kanske redan sett vid det he4r laget.Kul att tolka Tintin & Co var det! En kompis pe5 Facebook tyckte att jag skulle tolka ett helt Tintin-album, men det ke4nns lite overkill…

    Skriv kommentar