Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shining

The Shining

05/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Shining på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers
Spilletid: 146 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Resumé: Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.


Se The Shining på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Shining (Ondskabens hotel) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Shining (Ondskabens hotel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Shining herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Shining (Ondskabens hotel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shining stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar