Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shining

The Shining

05/02/2018 | Flixfilm

Se The Shining på Netflix

Indspilningsår: 1980
Genre: Drama, Horror
Instruktør: Stanley Kubrick
Skuespillere: Jack Nicholson, Shelley Duvall, Danny Lloyd, Scatman Crothers
Spilletid: 146 min
Land: UK, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Jack Torrance er på vanviddets rand – terroriserer sin kone og lille søn – efter at have boet på et øde og uhyggelige hotel uden for sæsonen.

The Shining (Ondskabens hotel) havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Shining på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Shining (Ondskabens hotel) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shining stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shining, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shining (Ondskabens hotel) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar