Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Shop at Sly Corner

The Shop at Sly Corner

14/08/2022 | Flixfilm

The Shop at Sly Corner på Netflix

Produktionsår: 1946
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: George King
Skuespillere: Kenneth Kent, Kenneth Griffith, Jean Colin
Spilletid: 90 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En tidligere indsat driver en succesfuld antikvitetsforretning – indtil hans assistent opdager, at antikviteterne er hælervarer og begynder at afpresse ham.

The Shop at Sly Corner havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Shop at Sly Corner på YouTube.Se The Shop at Sly Corner på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Shop at Sly Corner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Shop at Sly Corner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Shop at Sly Corner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Shop at Sly Corner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar