Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Short Game

The Short Game

12/12/2013 | Flixfilm

Se The Short Game på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary, Sport
Instruktør: Josh Greenbaum
Skuespillere: Amari Avery, Jed Dy, Allan Kournikova, Zamokuhle Nxasana
Spilletid: 99 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Otte juniorspillere går efter sejren på den prestigefyldte Pinehurst-golfbane i North Carolina i denne herlige dokumentar.


Se The Short Game på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Short Game havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Short Game ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Short Game herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Short Game er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Short Game stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar