Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Show Goes On

The Show Goes On

01/08/2021 | Flixfilm

The Show Goes On på Netflix

Produktionsår: 1937
Genre: Musical
Instruktion: Basil Dean
Skuespillere: Gracie Fields, Owen Nares, John Stuart
Spilletid: 93 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: En arbejder med showbizdrømme får sit store gennembrud, da hun bliver opdaget af en presset komponist, der har brug for den rigtige sangerinde til sine sange.Se The Show Goes On på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Show Goes On havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Show Goes On på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Show Goes On ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Show Goes On stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Show Goes On, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Show Goes On er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar