Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sicilian Girl

The Sicilian Girl

15/11/2013 | Flixfilm

Se The Sicilian Girl på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Marco Amenta
Skuespillere: Veronica D'Agostino, Gérard Jugnot, Marcello Mazzarella, Mario Pupella
Spilletid: 115 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Beskrivelse: En siciliansk pige vil hævne mordene på sin bror og far, begge medlemmer af Cosa Nostra. Det er første gang nogensinde, at et medlem af mafiafamilien bryder tavsheden.


Se The Sicilian Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Sicilian Girl havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sicilian Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sicilian Girl herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sicilian Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sicilian Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar