Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sicilian Girl

The Sicilian Girl

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Sicilian Girl på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Crime, Drama
Instruktør: Marco Amenta
Skuespillere: Veronica D'Agostino, Gérard Jugnot, Marcello Mazzarella, Mario Pupella
Spilletid: 115 min
Land: Italy, France
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.9

Resumé: En siciliansk pige vil hævne mordene på sin bror og far, begge medlemmer af Cosa Nostra. Det er første gang nogensinde, at et medlem af mafiafamilien bryder tavsheden.


Se The Sicilian Girl på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Sicilian Girl havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sicilian Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Sicilian Girl herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sicilian Girl er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sicilian Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar