Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Siege of Jadotville

The Siege of Jadotville

07/10/2016 | Flixfilm

Se The Siege of Jadotville på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Drama, History, Thriller, War
Instruktør: Richie Smyth
Skuespillere: Richard Lukunku, Danny Sapani, Andrew Stock, Mark Strong
Spilletid: 108 min
Land: Ireland, South Africa
Sprog: English, Irish, French
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Belejret af fjendtlige styrker i overtal forsvarer irske FN-soldater på en fredsbevarende mission i Afrika modigt deres post i denne virkelige historie.


Se The Siege of Jadotville på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Siege of Jadotville havde premiere på Netflix Danmark den 7. oktober, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Siege of Jadotville ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Siege of Jadotville:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Siege of Jadotville er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Siege of Jadotville stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar