Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sign of Venus

The Sign of Venus

20/11/2020 | Flixfilm

Se The Sign of Venus på Netflix

Indspilningsår: 1955
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: Dino Risi
Skuespillere: Sophia Loren, Franca Valeri, Vittorio De Sica, Raf Vallone
Spilletid: 97 min
Land: Italy
Sprog: Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Mens bejlere gør kur til hendes kusine, tager en singlekvinde initiativ til at finde sig en partner, efter hun får spået en god romantisk fremtid.

The Sign of Venus (I Venus' tegn) havde premiere på Netflix Danmark den 20. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Sign of Venus på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sign of Venus (I Venus' tegn) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sign of Venus stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sign of Venus, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sign of Venus (I Venus' tegn) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar