Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Signal

The Signal

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se The Signal på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: William Eubank
Skuespillere: Patrick Davidson, Brenton Thwaites, Olivia Cooke, Beau Knapp
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Resumé: Ingen ved, hvor signalet kommer fra, men på få minutter har det forvandlet hele verden til et kaos, hvor volden hersker. Døden slår til overalt, og alle kan være smittet.


Se The Signal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Signal havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Signal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Signal herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Signal er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Signal stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar