Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Silence of the Marsh

The Silence of the Marsh

22/04/2020 | Flixfilm

The Silence of the Marsh på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktion: Marc Vigil
Skuespillere: Pedro Alonso, Nacho Fresneda, Carmina Barrios
Spilletid: 92 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.0

Handling: Da en succesrig krimiforfatter laver research til sin nye bog om korruption, udvisker han grænsen mellem fiktion og virkelighed.

The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Silence of the Marsh på YouTube.Se The Silence of the Marsh på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Silence of the Marsh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Silence of the Marsh, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar