Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Silence of the Marsh

The Silence of the Marsh

22/04/2020 | Flixfilm

Se The Silence of the Marsh på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Thriller
Instruktør: Marc Vigil
Skuespillere: Pedro Alonso, Nacho Fresneda, Carmina Barrios, José Ángel Egido
Spilletid: 92 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 4.9

Handling: Da en succesrig krimiforfatter laver research til sin nye bog om korruption, udvisker han grænsen mellem fiktion og virkelighed.Se The Silence of the Marsh på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Silence of the Marsh:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Silence of the Marsh (Sumpens stilhed) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Silence of the Marsh stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar