Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Silence

The Silence

10/04/2019 | Flixfilm

Se The Silence på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Horror, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: John R. Leonetti
Skuespillere: Stanley Tucci, Kiernan Shipka, Miranda Otto, Kate Trotter
Spilletid: 90 min
Land: Canada, Germany
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 5.3

Handling: Mens verden angribes af skræmmende væsner, der jagter ved hjælp af lyd, gemmer en teenagepige og hendes familie sig uden for byen, hvor de møder en mystisk kult.

The Silence havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Silence på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Silence ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Silence stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Silence, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Silence er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Silence

  1. Lone - kl. 22:11, 10-04-2019:

    Død syg film

    Skriv kommentar