Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Silent Enemy

The Silent Enemy

24/04/2023 | Flixfilm

The Silent Enemy på Netflix

Produktionsår: 1958
Genre: Action, Biography, History
Instruktion: William Fairchild
Skuespillere: Laurence Harvey, Dawn Addams, Michael Craig
Spilletid: 112 min
Land: United Kingdom
Sprog: Spanish, Italian, German, English
IMDb-karakter: 6.6

Handling: En britisk flådeofficer danner et dykkerhold for at udføre en risikabel mission, der skal give et kontrastød til et undervandsangreb fra aksemagterne i 2. verdenskrig.Se The Silent Enemy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Silent Enemy havde premiere på Netflix Danmark den 24. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Silent Enemy på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Silent Enemy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Silent Enemy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Silent Enemy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Silent Enemy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar