Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Silent Sea

The Silent Sea

24/12/2021 | Flixfilm

The Silent Sea på Netflix

Produktionsår: 2021–
Genre: Adventure, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Bae Doona, Gong Yoo, Joon Lee
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Under en 24 timer lang farefuld mission på månen forsøger nogle astronauter at tage prøver af et forladt rumforskningsanlæg, der emmer af store hemmeligheder.

The Silent Sea (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Silent Sea på YouTube.Se The Silent Sea på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Silent Sea (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Silent Sea (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Silent Sea, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Silent Sea er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar