Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Similars

The Similars

02/05/2017 | Flixfilm

Se The Similars på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Sci-Fi
Instruktør: Isaac Ezban
Skuespillere: Luis Alberti, Carmen Beato, Fernando Becerril, Humberto Busto
Spilletid: 89 min
Land: Mexico
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: En stormfuld aften i 1968 begynder otte fremmede, som er strandet på en busstation, at få anfald og miste bevidstheden, hvorefter de vågner op og er markant forandret.


Se The Similars på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Similars havde premiere på Netflix Danmark den 2. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Similars ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Similars herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Similars er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Similars stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar