Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Simpsons Movie

The Simpsons Movie

15/12/2017 | Flixfilm

Se The Simpsons Movie på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktør: David Silverman
Skuespillere: Dan Castellaneta, Julie Kavner, Nancy Cartwright, Yeardley Smith
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.3

Beskrivelse: Da Homer forurener Lake Springfield med grisegødning, som han har gemt i en silo, bliver han fyret – og borgerne i Springfield kommer i karantæne.


Se The Simpsons Movie på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Simpsons Movie havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Simpsons Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Simpsons Movie:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Simpsons Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Simpsons Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar