Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Single Moms Club

The Single Moms Club

01/05/2021 | Flixfilm

Se The Single Moms Club på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy, Drama
Instruktør: Tyler Perry
Skuespillere: Nia Long, Wendi McLendon-Covey, Amy Smart, Zulay Henao
Spilletid: 111 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En gruppe af enlige mødre mødes efter en begivenhed på deres børns skole – og finder ud af, at de har mere til fælles, end de gik og troede.

The Single Moms Club (‎De enlige mødres klub) havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Single Moms Club på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Single Moms Club (‎De enlige mødres klub) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Single Moms Club stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Single Moms Club, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Single Moms Club (‎De enlige mødres klub) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar