Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sinner

The Sinner

01/08/2020 | Flixfilm

Se The Sinner på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Antonio Campos
Skuespillere: Bill Pullman, Dohn Norwood, Adam LeFevre
Spilletid: 45 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Da et rystende mord sender chokbølger gennem en lille by, optrævler en plaget efterforskers jagt på svar et net af mørke hemmeligheder.

The Sinner (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Sinner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sinner (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sinner (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sinner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sinner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.4 kommentarer til The Sinner

 1. Sofie - kl. 20:26, 22-10-2019:

  Den er super god. Håber snart sæson 2 kommer🤞🏻

 2. Jette - kl. 14:16, 13-02-2020:

  Virkelig psykologisk spændende og godt opbygget, med gode kræfter. Ser frem til sæson 2, som jeg kun kan forestille mig, må komme snart, da den kørte i USA august 2018.

 3. Bjørn - kl. 11:11, 14-04-2020:

  Har lige set sæson 1 færdig på Netflix. Nu er jeg hooked. Ved i noget om, hvornår de lægger sæson 2 og 3 ud? Har jo forlængst haft premiere i USA. 4. Christina - kl. 14:22, 27-08-2020:

  Virkelig god serie!! Mangler bare 3. sæson??

  Skriv kommentar