Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sitter

The Sitter

01/08/2019 | Flixfilm

The Sitter på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktion: David Gordon Green
Skuespillere: Jonah Hill, Ari Graynor, Sam Rockwell
Spilletid: 81 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Handling: Denne herlige komedie har Jonah Hill i hovedrollen som en studerende, der får karantæne fra universitetet og ender med at babysitte sin mors naboers børn.

The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sitter på YouTube.Se The Sitter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sitter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sitter, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar