Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sitter

The Sitter

01/08/2019 | Flixfilm

Se The Sitter på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy
Instruktør: David Gordon Green
Skuespillere: Jonah Hill, Max Records, Ari Graynor, J.B. Smoove
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Denne herlige komedie har Jonah Hill i hovedrollen som en studerende, der får karantæne fra universitetet og ender med at babysitte sin mors naboers børn.Se The Sitter på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Sitter:


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Sitter (Worst. Babysitter. Ever.) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sitter stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar