Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Skin of the Wolf

The Skin of the Wolf

06/07/2018 | Flixfilm

Se The Skin of the Wolf på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Drama, Romance, Thriller
Instruktør: Samu Fuentes
Skuespillere: Mario Casas, Irene Escolar, Ruth Díaz, Kandido Uranga
Spilletid: 110 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.8

Handling: En jæger, der bor i en forladt bjergby i det nordlige Spanien, forsøger at gøre noget ved sin ensomhed ved at få sig en kone.

The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Skin of the Wolf på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Skin of the Wolf stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Skin of the Wolf, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar