Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Skin of the Wolf

The Skin of the Wolf

06/07/2018 | Ingen kommentarer

Se The Skin of the Wolf på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Drama
Instruktør: Samu Fuentes
Skuespillere: Mario Casas, Irene Escolar, Ruth Díaz, Kandido Uranga
Spilletid: 110 min
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.7

Resumé: En jæger, der bor i en forladt bjergby i det nordlige Spanien, forsøger at gøre noget ved sin ensomhed ved at få sig en kone.


Se The Skin of the Wolf på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) havde premiere på Netflix Danmark den 6. juli, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Skin of the Wolf herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Skin of the Wolf (Under ulvens pels) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Skin of the Wolf stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar