Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sleeping Tiger

The Sleeping Tiger

02/12/2021 | Flixfilm

The Sleeping Tiger på Netflix

Produktionsår: 1954
Genre: Drama, Thriller
Instruktion: Joseph Losey
Skuespillere: Dirk Bogarde, Alexis Smith, Alexander Knox
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Efter at have forsøgt at røve en psykiater bliver en tyv lokket i en fælde af lægen, som vil reformere ham, og lægens hustru, som falder for ham.

The Sleeping Tiger havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sleeping Tiger på YouTube.Se The Sleeping Tiger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sleeping Tiger ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sleeping Tiger stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sleeping Tiger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sleeping Tiger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar