Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sleepover

The Sleepover

21/08/2020 | Flixfilm

Se The Sleepover på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Trish Sie
Skuespillere: Sadie Stanley, Maxwell Simkins, Cree Cicchino
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Hvad gør man, hvis ens forældre bliver kidnappet af en international tyvebande? Man afholder et vildt overnatningsarrangement – med tilhørende spionudstyr.

The Sleepover havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Sleepover på NetflixAnmeldelse: The Sleepover

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Sleepover ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sleepover stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sleepover, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sleepover er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar