Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs 2

The Smurfs 2

13/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Smurfs 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays
Spilletid: 105 min
Land: USA, France, Canada, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.3

Resumé: Den onde troldmand Gargamel pønser på en ny plan for at stjæle smølfernes kræfter. Han har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger.


Se The Smurfs 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Smurfs 2 (Smølferne 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs 2 (Smølferne 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Smurfs 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Smurfs 2 (Smølferne 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar