Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs 2

The Smurfs 2

13/02/2018 | Flixfilm

Se The Smurfs 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays
Spilletid: 105 min
Land: USA, France, Canada, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: Den onde troldmand Gargamel pønser på en ny plan for at stjæle smølfernes kræfter. Han har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger.


Se The Smurfs 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Smurfs 2 (Smølferne 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs 2 (Smølferne 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til The Smurfs 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Smurfs 2 (Smølferne 2) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar