Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs 2

The Smurfs 2

13/02/2018 | Ingen kommentarer

Se The Smurfs 2 på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Raja Gosnell
Skuespillere: Hank Azaria, Neil Patrick Harris, Brendan Gleeson, Jayma Mays
Spilletid: 105 min
Land: USA, France, Canada, Belgium
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 5.4

Resumé: Den onde troldmand Gargamel pønser på en ny plan for at stjæle smølfernes kræfter. Han har skabt et par fjendtlige, smølfelignende væsner kaldet fræklinger.


Se The Smurfs 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Smurfs 2 (Smølferne 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. February, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs 2 (Smølferne 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Smurfs 2 herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Smurfs 2 (Smølferne 2) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore