Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs

The Smurfs

12/08/2019 | Flixfilm

Se The Smurfs på Netflix

Indspilningsår: 1981–1989
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss, Frank Welker
Spilletid: 30 min
Land: USA, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Smølfernes fredelige landsbyliv er truet, da den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael planlægger at bortføre dem og lave dem til guld.Se The Smurfs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Smurfs (Smølferne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar