Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs

The Smurfs

12/08/2019 | Ingen kommentarer

Se The Smurfs på Netflix

Indspilningsår: 1981–1990
Genre: Animation, Short, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss, Frank Welker
Spilletid: 30 min
Land: USA, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Resumé: Smølfernes fredelige landsbyliv er truet, da den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael planlægger at bortføre dem og lave dem til guld.


Se The Smurfs på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Smurfs herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Smurfs (Smølferne) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar