Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs

The Smurfs

12/08/2019 | Flixfilm

The Smurfs på Netflix

Produktionsår: 1981–1989
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Don Messick, Danny Goldman, Lucille Bliss
Spilletid: 30 min
Land: United States, Belgium
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Smølfernes fredelige landsbyliv er truet, da den onde troldmand Gargamel og hans kat Azrael planlægger at bortføre dem og lave dem til guld.

The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Smurfs på YouTube.Se The Smurfs på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Smurfs (Smølferne) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Smurfs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Smurfs (Smølferne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar