Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Smurfs

The Smurfs

01/08/2020 | Flixfilm

The Smurfs på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Raja Gosnell
Skuespillere: Hank Azaria, Katy Perry, Jonathan Winters
Spilletid: 103 min
Land: United States, Belgium, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.4

Handling: Da den onde Gargamel prøver at fange smølferne, flygter de fra deres hjem i skoven og går gennem en magisk portal, så de pludselig havner i New York.

The Smurfs havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Smurfs på YouTube.Se The Smurfs på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Smurfs ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Smurfs stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Smurfs, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Smurfs er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.1 kommentar til The Smurfs

  1. Martin Arvid - kl. 08:06, 20-02-2016:

    Smølfer, jaaa hurra men hvad f….. hvorfor er den ikke på dansk det er sgu da børn den henvender sig til.

Skriv kommentar