Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Snow Girl

The Snow Girl

27/01/2023 | Flixfilm

The Snow Girl på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Marco Cáceres, Milena Smit, Jose Coronado
Spilletid: N/A
Land: Spain
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Da en lille pige forsvinder under et optog i Málaga, bliver en ung journalist voldsomt opsat på at hjælpe Amayas forældre med at finde hende.Se The Snow Girl på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Snow Girl (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Snow Girl på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Snow Girl (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Snow Girl (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Snow Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Snow Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar