Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Snowman

The Snowman

12/05/2019 | Flixfilm

Se The Snowman på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Tomas Alfredson
Skuespillere: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg, Jonas Karlsson
Spilletid: 119 min
Land: UK, USA, China, Sweden, Japan
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I det snedækkede Norge følger en skadet stjerneopdager et spor af lig og onde snemænd i jagten på en seriemorder.

The Snowman (Snemanden) havde premiere på Netflix Danmark den 12. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se The Snowman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Snowman (Snemanden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Snowman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Snowman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Snowman (Snemanden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar