Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Snowman

The Snowman

01/07/2022 | Flixfilm

The Snowman på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktion: Tomas Alfredson
Skuespillere: Michael Fassbender, Rebecca Ferguson, Charlotte Gainsbourg
Spilletid: 119 min
Land: United Kingdom, United States, Sweden, China
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 5.1

Handling: I det snedækkede Norge følger en skadet stjerneopdager et spor af lig og onde snemænd i jagten på en seriemorder.

The Snowman (Snemanden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Snowman på YouTube.Se The Snowman på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Snowman (Snemanden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Snowman stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Snowman, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Snowman (Snemanden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar