Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Soccer Football Movie

The Soccer Football Movie

09/11/2022 | Flixfilm

The Soccer Football Movie på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: Mitch Schauer
Skuespillere: Zlatan Ibrahimovic, Megan Rapinoe, 'Weird Al' Yankovic
Spilletid: 73 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.1

Handling: Fire unge fodboldfans slår sig sammen for at hjælpe deres idoler med at få deres færdigheder tilbage, efter en ond videnskabsmand stjæler spillernes talenter.

The Soccer Football Movie havde premiere på Netflix Danmark den 9. november, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Soccer Football Movie på YouTube.Se The Soccer Football Movie på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Soccer Football Movie ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Soccer Football Movie stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Soccer Football Movie, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Soccer Football Movie er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar