Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Social Dilemma

The Social Dilemma

09/09/2020 | Flixfilm

Se The Social Dilemma på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Drama
Instruktion: Jeff Orlowski
Skuespillere: Tristan Harris, Jeff Seibert, Bailey Richardson
Spilletid: 94 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Denne dramatiserede dokumentarfilm diskuterer de sociale mediers farlige indflydelse på mennesker med teknologieksperter, der advarer mod deres egne opfindelser.

The Social Dilemma havde premiere på Netflix Danmark den 9. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Social Dilemma på YouTube.Se The Social Dilemma på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Social Dilemma ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Social Dilemma stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Social Dilemma, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Social Dilemma er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar