Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Social Network

The Social Network

01/02/2021 | Flixfilm

Se The Social Network på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Biography, Drama
Instruktion: David Fincher
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake
Spilletid: 120 min
Land: United States
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Instruktøren David Finchers biografiske drama skildrer Facebook-stifter Mark Zuckerbergs imponerende udvikling fra studerende på Harvard til internetstjerne.

The Social Network havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Social Network på YouTube.Se The Social Network på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Social Network ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Social Network stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Social Network, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Social Network er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar