Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Social Network

The Social Network

01/10/2017 | Ingen kommentarer

Se The Social Network på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Biography, Drama
Instruktør: David Fincher
Skuespillere: Jesse Eisenberg, Rooney Mara, Bryan Barter, Dustin Fitzsimons
Spilletid: 120 min
Land: USA
Sprog: English, French
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Instruktøren David Finchers biografiske drama skildrer Facebook-stifter Mark Zuckerbergs imponerende udvikling fra studerende på Harvard til internetstjerne.


Se The Social Network på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


The Social Network havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Social Network ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Social Network herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Social Network er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Social Network stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar