Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Society

The Society

10/05/2019 | Flixfilm

The Society på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kathryn Newton, Gideon Adlon, Sean Berdy
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Da alle andre på mystisk vis forsvinder fra deres rige by, må teenagerne i West Ham skabe deres eget samfund for at overleve.

The Society (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 10. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Society på YouTube.Se The Society på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om The Society (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Society (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Society, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Society er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til The Society

 1. Emma Winther - kl. 03:55, 16-05-2019:

  Jeg syntes det er en fremragende fortælling, super god ide! Dog, mangler der en masse viden omkring, hvordan en hel by forsvinder, undtagen en folk Teenger.

  Jo længere man kommer ind i serien, jo mere spænende er den! En sæson 2 skal bare komme!
  Super spændende afslutning!

 2. Sussie Petersen - kl. 06:32, 24-05-2019:

  Jeg syntes det er en super fed serie , og den er mega spændende.
  Kan næsten ikke vente og håber der kommer sæson 2 snart.

Skriv kommentar