Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Son of No One

The Son of No One

01/12/2013 | Flixfilm

Se The Son of No One på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Dito Montiel
Skuespillere: Al Pacino, Channing Tatum, James Ransone, Ray Liotta
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: Den unge betjent Jonathan bliver udstationeret i den rå og brutale del af New York, han voksede op i - hvilket bringer både Jonathan og hans kones liv i fare.


Se The Son of No One på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkThe Son of No One havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om The Son of No One ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til The Son of No One herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til The Son of No One er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Son of No One stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar