Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

The Son

26/07/2019 | Flixfilm

The Son på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Ines Tanovic
Skuespillere: Dino Bajrovic, Snezana Bogdanovic, Uliks Fehmiu
Spilletid: 106 min
Land: Bosnia and Herzegovina
Sprog: Bosnian
IMDb-karakter: 5.5

Handling: I denne psykologiske thriller går maleren Lorenzos liv helt i spåner, da han frygter, at hans kone forsøger helt at forhindre ham i at se deres spæde søn.Se The Son på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Son (Sønnen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. juli, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Son på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Son (Sønnen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Son stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Son, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Son (Sønnen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar