Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Song of Names

The Song of Names

20/09/2021 | Flixfilm

Se The Song of Names på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Music, Mystery
Instruktion: François Girard
Skuespillere: Eddie Izzard, Gerran Howell, Stanley Townsend
Spilletid: 113 min
Land: Canada, Hungary, United Kingdom, Germany
Sprog: English, Hebrew, Polish, Italian
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Årtier efter hans adopterede bror forsvandt før en stor optræden, støder en mand på et spor og begiver sig ud på en rejse for at finde violinvirtuosen.

The Song of Names havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Song of Names på YouTube.Se The Song of Names på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om The Song of Names ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Song of Names stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Song of Names, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Song of Names er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar