Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » The Sons of Sam: A Descent into Darkness

The Sons of Sam: A Descent into Darkness

05/05/2021 | Flixfilm

The Sons of Sam: A Descent into Darkness på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Documentary, Crime, History
Instruktion: N/A
Skuespillere: Paul Giamatti, Charlie Ott, Phil Amicone
Spilletid: 239 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: Son of Sam-sagen blev en livslang besættelse for journalisten Maury Terry, der blev overbevist om, at mordene havde forbindelse til en satanisk kult.Se The Sons of Sam: A Descent into Darkness på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

The Sons of Sam: A Descent into Darkness (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til The Sons of Sam: A Descent into Darkness på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om The Sons of Sam: A Descent into Darkness (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at The Sons of Sam: A Descent into Darkness (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame The Sons of Sam: A Descent into Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til The Sons of Sam: A Descent into Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar